Besökare Idag Besökare Totalt

ÖNSKAR..

..att jag kunde ta min familj och vårt hus och förflytta det till en annan plats!

Kommentarer
Postat av: Maria

Sådär känner jag också ibland. Kram!

2009-11-29 @ 00:04:08
URL: http://www.heidimarias.blogspot.com
Postat av: Jaana

Om det helst vore IBLAND....

2009-11-29 @ 19:32:32
URL: http://tjix.blogg.se/
Postat av: Maria

Vadå? Skitsnack i byn I guess?! Jag vet inte om jag skulle orka bo där just pga det.... Här får man iaf vara ganska ifred (inbillar jag mig iallafall). Fast ändå drömmer man ju om att fara tbx till sitt barndomshem nångång... Svårt ddär.

2009-12-01 @ 20:22:52
URL: http://www.heidimarias.blogspot.com
Postat av: Jaana

Njae..inget vi tagit åt oss iallafall..dom får snacka bäst dom vill om det är det dom känner för att göra..har man inget vett så har man inte..synd om dem.....MEN jag vet inte..trivs inte till 100% här med tanke på att ja inte har någon här..T har ju ALLT här..jag har INGET..(förutom min familj då..)

2009-12-01 @ 20:58:44
URL: http://tjix.blogg.se/
Postat av: Maria

Rätt inställning! Hoppas på att skitsnacket blivit bättre med åren och att det är slut på det om jag nångång återvänder ;) Förstår dig till 100%, känns säkert ganska ensamt. Men tänk såhär; du har en fin familj och nu när du jobbar så hinner du ändå inte träffa massa människor och på helgerna (elr när man nu har tid) kan man alltid köra dendär biten till vännerna. Sådär tänker jag, har ju inte heller sådär jättemånga nära och kära här i stan, mest bara kolleger och andra "bekanta" och ytliga kontakter. Sist och slutligen så är inte alla sådär hemskt sociala som det verkar. Och i många parrelationer blir det ju så att den ena blir "utan" sin hemby och allt därtill. Jussi sku ju också bli "utan" om vi nångång flyttar till Plax, men jag tror det blir bra ändå :) Man kan alltid sälja och flytta om någon inte skulle trivas, men så ska vi inte hoppas på, inte i ert fall heller :) Kram!

2009-12-01 @ 21:36:18
URL: http://www.heidimarias.blogspot.com
Postat av: Jaana

Vi får hoppas att det är slut med det den dagen ni flyttar..:)

aaa det är ju sant MEN vissa ggr skulle det vara skönt att bara fara till någon dit de tar typ 5 min att köra eller nå..men men..jag har ju min familj och det är ju som sagt guldvärt!!!

Det är just det..skulle jag få ta huset med mig så skulle vi sticka DIREKT!!! :) MEN ja kan inte lämna detta vind för våg..det är mycket blod,svett och tårar satt i detta hus..:)

Så tyvärr..hit kommer jag att lämna för resten av mitt liv..:) Kramiz!

2009-12-01 @ 22:10:27
URL: http://tjix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0